4 ting du skal have styr på som moderne mand

I de seneste par år er der blevet sat flere og flere krav til, hvad den moderne mand skal kunne. Det er ikke længere nok med at have et normalt 8-16 arbejde, der er med til at forpleje manden. I dag skal man kunne gøre meget mere end blot det. Denne guide vil komme ind på 4 ting som nutidens moderne mand skal have styr på:

De 4 ting er:

  • Madlavning
  • Rengøring
  • IT
  • Handyman

Madlavning

Da kvinden i hjemmet mere og mere bliver karriere mennesker og langsomt overtager den rolle fra manden, er der derfor sket lidt af skift imellem kønnene.  Det er af samme årsdag derfor også blevet mere og mere mandens arbejdsopgave at skulle stå for madlavningen hjemme i husstanden. Ikke nok med at manden skal kunne lave god mad er der samtidig kommet en tendens for, at danskernes madlavning mere og mere går i den vegetariske retning.

Rengøring

Ligesom madlavning har kvinden i huset i lang tid stået for rengøringen i huset, hvilket også er blevet sat mere på spidsen. I dag er det nemlig en forventning til den moderne mand, at han skal kunne gøre rent og kunne holde hjemmet ryddeligt og nydeligt. Dette virker måske ikke som den største udfordring for mange, dog kræver det mere arbejde end først lige antaget.

IT

At manden skal stå for IT’en i hjemmet er ikke en ny ting, dog er det blevet til en forventning om, at den moderne mand skal kunne håndtere alverdens IT problemer. Dette gør sig gældende uanset hvad problemet omhandler, så længe det blot har noget med elektronik at gøre. Dette kunne være at for opsætning af nyt wifimoden, tilslutning af printer til alle hjemmets devices at stå for tilstandsrapporten ved in/udflytning.

Handyman

Sidst men ikke mindst så skal nutidens mand være en handyman der skal kunne håndtere samtlige ad hoc opgaver til ug. Dette er ligesom IT’en ligeledes ikke en ny ting, men igen blevet mere en forventning fremfor en forhåbning. Derfor skal manden nu kunne klare alle opgaver, der har noget med at være handy at gøre. Til dette findes der et utal af arbejdsopgaver, der oftest går igen, hvis det ikke bliver udført korrekt første gang.