Dette rigtige udstyr i marken

Outdoor

Jeg nyder ikke kun gåture i naturen og ved havet. Jeg nyder også friluftlivet, hvor man skal klare sig selv ude i naturen. Jeg elsker den rå og vilde natur, hvor man skal klare sig selv. Det behøves nødvendigvis ikke at være i Danmark, hvor jeg vandre eller udfolder mit friluftliv. Jeg har eksempelvis mange gode oplevelser i Norge, hvor naturen er mere barsk og hård. Det gør det til en større udfordring at leve i naturen. Når jeg er ude i naturen og vandre, så overnatter jeg også under den åbnehimmel. Jeg slår både telt op, laver bål og prøver så vidt muligt at fange min egen mad. Det bliver som regel fisk, jeg får at spise, ellers har jeg naturligvis tørrevare og dåsemad med.


Når jeg er ude og vandre i Norge, kan det ofte blæse utrolig meget eller der kan være ekstrem koldt. Om vinteren kan temperaturen godt snige ned på -30 grader, hvorfor det er vigtigt at påklæde sig det korrekte tøj og overtøj. Jeg benytter mig af følgende undertøj og overtøj, til de ekstremt kolde dage: Ski / vandrestrømper, skiundertøj, en fleecetrøje, et par varme overtræksbukser, hue, varme og komfortable vandrestøvler og slutteligt er jeg særdels glad for min The north face jakke. Jeg anser ovenstående for at være essentiel for at overleve i voldsomme minusgrader her i norden. Der skal nok investeres i mere specialdesignet tøj, hvis man skal uden for norden og vandre i minusgrader. Jeg er dog ikke ekspert på det område.

Når jeg er ude og vandre i den vildenatur, vandrer jeg ofte alene, for at koble helt af fra den stressede hverdag. Min mobiltelefon er slukket i al den tid jeg er afsted, det er ikke muligt at komme i kontakt med mig i de dage jeg er afsted. Jeg tænder kun min mobiltelefon i nødstilfælde, det er heldigvis aldrig sket, at havde jeg behov for at tænde for telefonen. Det hele er en proces for at afstresse hverdagen og fordi jeg nyder friluftlivet og den vildenatur. Der er lidt machoman over at klare sig selv.

Når jeg kommer hjem fra sådan en tur, er jeg total afstresset, men også godt brugt i kroppen. Jeg har altid behov for, at bruge 1-2 dage til at komme tilbage til hverdagen. Da det er fysik hårdt at have flere dage ude i naturen. Men det kan kun anbefales, at man koble helt ud af hverdagen og slukker alle devices.