Fordelene ved at indrette dit værksted korrekt

I et godt værksted skal der være plads til store armbevægelser og store projekter. Men for at kunne lykkes med det, er det vigtigt med den rette indretning, så hver kvadratmeter udnyttes til fulde og dine ansatte har plads til at bevæge sig rundt. Til trods for, det umiddelbart kan virke som et stort projekt at indrette dit nye værksted, så lover vi, det er al arbejds- og tænketiden værd, da det er med til at påvirke arbejdsprocesserne i en positiv retning og dermed værkstedets indtjening på sigt. Læs med her, og få vores bedste tips til, hvordan du får mest værdi ud af den værkstedsplads, du har til rådighed.

Arbejdsprocesser optimeres og spildtid undgås

Udover at være med til at sikre, at dine medarbejdere har nok plads at boltre sig på, har den rette værkstedsindretning også til formål at skabe overblik og gøre det nemmere at finde de forskellige ting. Det skal så at sige være intuitivt for dine ansatte at bevæge sig rundt i værkstedet og finde det, de har brug for, når de har brug for det, så spildtid undgås og arbejdsgangene optimeres. Så overvej grundigt, hvor det giver bedst mening at placere de forskellige ting, inden du bruger dyrebar tid og ressourcer på at sætte det op. Tag eventuelt en anden fagmand med på råd undervejs, hvis du er det mindste i tvivl om, hvor det er bedst at placere de forskellige ting.

Indret med det rigtige værkstedsudsyr

For at sikre den absolut bedste løsning, er det vigtigt, du investerer i det rigtige værkstedsudstyr fra starten af. Det skal først og fremmest være af god kvalitet, så du kan have glæde af det i mange år og ikke bliver nødt til at skifte det ud før tid. Derudover er det vigtigt, du tænker i ergonomiske løsninger, så du passer godt på dine ansatte og således sikrer høj medarbejdertilfredshed. Sidst, men ikke mindst, kan vi varmt anbefale dig at investere i nemme, flytbare løsninger, når du køber nyt udstyr, så du og dine medarbejdere har mulighed for at flytte rundt og justere til undervejs afhængig af behov. Tag for eksempel en smart, mobil værkstedsvogn. Med den får du et sted, du kan opbevare alt dit værktøj, men vigtigst af alt, så undgår du at blive låst fast til ét sted. Du kan nemlig nemt transportere den rundt og flytte din arbejdsstation med dig, når du får brug for det. Dette er en rigtig smart løsning til dig, der gerne vil sikre dig imod fejlplaceringer og være sikker på, du altid har dit værktøj lige ved hånden.