Livet som udendørsmenneske og markedsførings specialist

Spelialist

Når jeg er lever livet som udendørsmenneske og samtidig er ansat som markedsførings specialist er det en nødvendighed at jeg har et system som kan sende mails rundt for mig i mens jeg er væk. Når jeg er væk fra arbejdet og på vandretur, så er jeg gerne væk i 3-7 dage ad gangen. Det er for at få den fulde oplevelse af turen, der går også gerne en hel dag frem og tilbage med transport fra Danmark. Derudover skal jeg også have hele oplevelsen ind under huden, det vil sige det tager et stykke tid at køre til destinationen og derfra vandre resten af vejen. Det kræver også tålmodighed at fange sin egen aftensmad, hvorfor det for mig er essentielt at have 3-7 dage på sådan en vandretur. Efterfølgende skal jeg gerne bruge 1-2 dage til at komme mig over vandretures strabadser, da det ligeledes tager hårdt på kroppen ren fysik. Dog er ens mind set total besat og klar til at påbegynde nye arbejdsopgaver med det samme. Jeg arbejder som regel meget mere effektivt og når mine deadlines, efter en tur i vildmarken.

Når jeg er på ferie eller en tur i naturen, benytter jeg mig altid af et Hubspot bureau, som kan varetage mine e-mails, og lave en opsætning af auto svar eller marketing automation. Hvilket gør det nemmere at være tilstede og nærværende for kunderne. Det giver mig ligeledes et godt overblik over de forskellige markedsføringstiltag, på de forskellige kunder. Jeg kan ligeledes sende personaliseret mails på planlagte tidspunkter, når jeg er ude på mine vandreture. Hvilket skaber ekstremt meget værdi for kunderne og mig selv. Da jeg hele tiden kan være tilstede for kunderne.

Mine fritidsaktiviteter og arbejdsliv harmoner særdeles godt sammen, da jeg får et afbræk fra at sidde foran en computer hele dagen, og øjnene begynder at knibe sig sammen. Så fungerer det godt at komme ud i naturen og slippe for blue light og få vind i hovedet og mærke naturen. Endvidere har jeg et stillende siddende arbejde, som foregår indendørs. Hvorfor benene bliver stive, og kroppen får ikke en særlig stor mængde D-vitamin fra solen. Hvorfor harmonien er perfekt, med et naturpræget liv. Hvor man får masser af sol og D-vitamin, samt benene bliver brugt tilstrækkelig. For den generelle sundhed føler jeg, at jeg har den perfekte kombination mellem arbejde og fritid. Hvorfor jeg elsker mit arbejde og mine fritidsaktiviteter, som skaber det perfekte liv for mig.