Skal du have ny carport?

En carport kan godt presse budgettet, men det behøver den faktisk ikke. Der findes nemlig massere af byg-selv-modeller, som er mere end prisvenlige og som kommer med en udførlig byggevejledning. Dog skal du være opmærksom på to ting. For det første findes de kun i nogle standardstørrelser, og kan altså ikke tilpasses din indkørsel specifikke mål. For det andet leveres de ikke kun usamlet, men også ubehandlet og umalet. Det betyder, at der foreligger forholdsvis meget arbejde i at bygge carporten, selvom træet er målt op og skåret ud på forhånd. Hvis du er ferm med en hammer og ikke har noget imod at svinge en malerpensel, er det intet problem, men er du ikke vant til at lave byggeprojekter, kan opgaven godt virke lidt uoverskuelig.

En carport tilpasset til dine mål

Hvis budgettet tillader det, kan du også vælge at betale et byggefirma for at bygge en carport til dig efter de specifikke mål, du ønsker. På den måde undgår du slidet ved selv at bygge carporten og får på samme tid en carport, der passer perfekt til din grund. Prisen udregnes ved hjælp af et specialudviklet computerprogram, som også kan lave en skitsetegning til dig efter dine ønskede mål. Igen skal du blot huske, at denne type carport er en hel del dyrere end byg-selv-modellerne.

Tilbehør til din carport

Når du har taget stilling til, om du vil bygge selv eller betale et byggefirma for at gøre det for dig, er det værd at overveje, om du ønsker tilbehør til din carport. Skal der for eksempel være et redskabsrum, hvor du kan opbevare havemøbler, potteplanter og fuglefoder? Vil du gerne have tagrende og tagbelægning på din carport for at forlænge dens levetid? Sidst, men ikke mindst er det vigtigt, at du sætter dig ind i reglerne omkring opførslen af en carport på din grund, så du er helt sikker på at overholde lovgivningen. God fornøjelse med dit byggeprojekt!