Ud i naturen

Naturen byder på et væld af oplevelser og lige meget hvem man er, så kan man finde på noget at lave. Det gælder både hvis man vælger at tage ud i den vilde natur og opleve den helt som den er, hvis man tager en madpakke med for at spise frokost eller aftensmad i naturen eller hvis man blot går en tur i den nærliggende park eller skov. Mange byer er også gode til at give muligheder for aktiviteter i naturen. Det kan være både lejepladser i skoven, hyggelige stier og afskærmede områder hvor man kan nyde naturen i ro og fred.

Oplevelser

Der er masser af gode oplevelser man kan få i naturen, og det kan være alt lige fra stille gåture til mere aktive oplevelser. Mange nyder at gå korte ture i skoven og nyde stilheden og naturen helt som den er. Andre er mere til aktive oplevelser som lange løbeture i skoven, mountainbiking og meget andet. Gode oplevelser kan også være i form af jagtture og ture hvor man tager ud og oplever de vilde dyr vi har i den danske natur. Natur er ikke kun skov, men i Danmark har vi også lange strande et varierer på øst og vestsiden af landet, vi har store slette og smukke søer – der er noget for enhver smag.

Mad med på turen

Hvis man tager på længere ture, er det en god ide at have mad med. Det kan være man vælger at tage af sted om formiddagen og tage en god frokost med, eller det kan være man skal være afsted i flere dage og derfor har brug for ret meget mad. Men lige meget hvad, så kan det være en god idé at have en praktisk picnic kurv eller -taske med som man kan opbevare sine ting i. Her er der både plads til praktiske tallerkener, plastik ølkrus eller plastik glas og bestik. De helt store kurve/tasker har også plads til mad og små køleelementer der kan holde maden kold og frisk indtil det skal spises. På denne måde kan man let få god mad når man kommer tilbage efter sin gåtur.

Praktiske ting at huske

Skal man på længere ture kan det være en god idé at pakke et par praktiske ting inden afgang. Det kan være mad til frokost, en drikkedunk med vand og en snack til gåturen. Det er heller ikke til at regne med det danske vejr, og derfor er det en god idé at sikre sig, at man har det rigtige tøj med. Så har man planlagt en tur i skoven, til stranden eller andet, og er man ikke sikker på om det skal regne, så skal man huske regntøj og gode sko der kan holde til det omskiftelige vejr.